Personlig assistans

Du är vår kund och vår kollega. Hos oss räknas du inte som en brukare utan mer som en medarbetare. Du väljer själv hur delaktig du vill vara och vilken gemenskap du vill ha.

Vi har något för alla. Det som är unikt för oss är att vi har allt under samma tak, inga måsten – bara möjligheter.

 

Läs mer om 7H Assistans genom att klicka på bilden nedan.

Daglig verksamhet

Möjlighet är det som kännetecknar Aktivitetshuset Kamgarn. Vi ser det stora i det lilla – vi hjälper dig att hitta din förmåga – kanske gillar du att vara själv, eller så trivs du med mycket folk omkring dig.

Oavsett om du väljer några av våra dagliga verksamheter såsom café, datortek, ta hand om hundar eller om du bara vill varva ner en stund hos oss så är du alltid välkommen till oss.

Läs mer om Aktivitetshuset Kamgarn genom att klicka på bilden nedan.

REFERENSER

Vi har alla en historia som vi bär på. Hos oss blir vi tillsammans en ny del av ditt livs historia.

”– 7H Assistans lyssnar på både brukarna och assistenterna. De är måna om att alla ska ha det bra. Jag känner mig trygg med 7H Assistans som assistanssamordnare.”

Carl-Johan Hamm, Svenljunga

Läs mer om våra medarbetare livshistorier under Min historia.

7H Assistans

Kamgarn

Min historia

För dig som är anhörig

För dig som är anhörig så är du också viktig för oss. Vi vill ha god kontakt med dig som anhörig, för att skapa den absolut bästa tillvaron för brukaren eller arbetstagaren.

Ibland kan du ställas inför många frågor och svåra beslut. Då är det skönt att veta att vi finns här till din hjälp för att bolla med dina frågor, ordna med juristhjälp eller bara finnas som ett stöd.

 

Hör av dig till oss om du har några frågor!

Tack för att ni finns!