För anställda

Karriäsmöjligheter och friskvård

 

Tidsrapportera (extern länk)

Vår personal

Inom 7H assistans är vi måna om att all vår personal har god kunskap och kompetens för att kunna möta våra kunders behov och möjlighet till ett självständigt liv. All vår personal får kontinuerligt fortbildning inom vår egen organisation. När du som medarbetare nått till den nivån att du är redo för nya utmaningar kan du kvalificera dig till andra uppgifter.

Friskvård

Din hälsa är viktig. Som anställd hos oss har du rätt till skattefri personalvårdsförmån i form av friskvård. Friskvårdsersättningen kan du till exempel använda som bidrag till årskort på gym eller till massage. Vi följer Skatteverkets riktlinjer gällande friskvårdsaktiviteter.

Friskvård gäller också om du är sjukskriven, föräldraledig eller arbetar deltid. Ersättningen står i proportion till anställningens omfattning.

 

Byta arbetsuppgifter

Eftersom vi har allt under samma tak, både assistans och daglig verksamhet, finns möjlighet att byta arbetsuppgifter mellan våra olika bolag. Som handledare inom daglig verksamhet och assistans krävs olika kompetenser. Prata med din nästaste chef om du är intresserad.

Vill du bli en av våra ambassadörer?

Vi ser gärna att du som kund blir ambassadör och vi uppmuntrar deltagande vid evenemang för att representera företaget. Internt involverar vi gärna våra kunder för att utveckla och förbättra verksamheten.

Läs mer i vår kunskapsbank

Vi har samlat en hel del av våra kunskaper, viktiga länkar och gällande lagstiftningar i vår kunskapbank.