För företag

Vi finns här för er. Låt oss hjälpa er med era arbetsuppgifter.

Meningsfullt

När ni beställer tjänster av oss bidrar ni till en meningsfull sysselsättning för våra deltagare. Det kan vara värt att ge våra deltagare en möjlighet till att utvecklas och växa med riktiga arbetsuppgifter som alla kan känna sig stolta över.

Förutom att ni får ett väl utfört arbete, får ni också äran av att känna att ni har bidragit till något gott.

Lättare arbetsuppgifter som tar tid från er

Behöver ert företag hjälp med lättare arbeten, hör av er till oss, så kan vi säkert vara till er hjälp. Vi kan packa gift bags, klistra etiketter och utföra andra lättare arbetsuppgifter som tar tid för er, men som våra deltagare gärna skulle hjälpa er med. Det kan t ex vara hjälp inför ett event eller någon arbetsuppgift i ert flöde som tar tid från er egna personal som vi kan hjälpa till med.

Annat som vi kan hjälpa till med

Aktivitetshuset Kamgarn kan erbjuda ditt företag flera fördelaktiga tjänster. Varför inte beställa något gott till era eftermiddagsfikor från vårat café? Eller färdiga mackor till er frukost.

Vi på Kamgarn har även en sevicegrupp som kan hjälpa ert företag med t ex skötsel av era ytor utomhus, likväl som städning inomhus. 

 

Vi tar gärna fram ett förslag

Kontakta oss gärna så kan vi presentera mer i detalj vad vi kan hjälpa till med och återkomma med ett prisförslag. Vår servicegrupp kostar 350 kr/timme.

Praktikplatser

En del av våra deltagare vill komma ut i arbetslivet och pröva sina vingar. Det kan röra sig om lättare lagerarbete, allt i allo, vaktmästeri, butikssysslor, att hålla ordning på vissa utrymmen. Det kan också vara lättare kökssysslor, eller andra uppgifter.

Glad medarbetare

Ni får en glad medarbetare som får stöd av sin handledare i att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Flexibilitet

Framgångsfaktorer brukar vara tydlighet i uppdraget och hjälp och stöd av handledaren i början. Kamgarns deltagare kan vara hos er några timmar om dagen, eller under vissa dagar i veckan. Flexibilitet gällande arbetstider.

Kontaktperson

Viktigt att ni avsätter tid till arbetstagaren och att det finns en kontaktperson på ert företag som har lite extra hand om deltagaren.

 

Kontakta oss

033-48 03 40

ADRESS

Moldegatan 9

504 32 Borås

MAIL

info@7hassistans.se

ÖPPETTIDER

Vardagar 08-17

Lunchstängt 12-13

Skicka ett meddelade